Välkommen till hjärtat i vår verksamhet. Berätta hur vi kan hjälpa till!

Hej. Nu har du hamnat på den sektion som vi värdesätter allra mest: vår kundtjänst. Här får vi möjlighet att guida dig genom vårt sortiment, svara på vanliga frågor och inte minst informera om hur det går till att handla hos oss på Norrmark.

Vi tror på kundservice i dess traditionella bemärkelse där närvaro och tillgänglighet slår det mesta. Därför kan du enkelt kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Här nedan hittar du våra kontaktuppgifter.

LÄS MER

Att handla hos oss ska vara en trevlig upplevelse. Vi finns till hands när du behöver en guidande hand för att hitta rätt i vårt sortiment, vid frågor inför ditt köp eller om du vill ha hjälp att lägga din beställning.

Vi värnar om relationen till dig som kund. Din åsikt är viktig och vi arbetar ständigt med att utveckla vårt kunderbjudande utifrån din feedback. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

KONTAKT

Här nedan hittar du våra kontaktalternativ. Allt för att du så enkelt som möjligt ska kunna nå oss på det sätt som passar dig bäst.

Prata med oss på vardagar 09.00-15.00. Du når oss på 
08-17 83 26.

Vi finns tillgängliga vardagar online mellan klockan 08.00-17.00. Gäller ej röda dagar.

Skicka gärna ett meddelande till oss. Ange e-postadress: kundtjanst@norrmark.se

Nå oss via klassisk post: Hägerstensvägen 235C, 12935 Hägersten.

Titta in vår sida Frågor och svar där vi har besvarat våra kunders vanligaste frågor.

ENKELT ATT BESTÄLLA OCH FÅ HJÄLP

Utvecklat för dig som företagskund

Det ska gå enkelt och smidigt att lägga en beställning hos oss. Här på norrmark.se har vi skalat bort onödiga moment och det krävs bara några klick och ett få antal uppgifter för att göra ett köp. Det går även utmärkt att lägga din beställning via telefon.

Vi erbjuder rådgivning före, under och efter ditt köp. Ibland kan det vara bekvämt och tidssparande att få hjälp med att hitta det du söker. Utifrån dina behov tipsar vi om den bästa lösningen och guidar dig rätt. Dyker frågor upp finns vi närvarande att besvara dem.

till produkterna

BOKA FRI RÅDGIVNING

Nyttja vår expertis för att underlätta ditt arbete. Vi erbjuder möjligheten att boka in en fri konsultation för att diskutera era behov.