MAXIMERA DITT PROJEKT

Träffsäker rådgivning

På Norrmark erbjuder vi strategisk vägledning för att hitta rätt helhetslösning. Prata med våra kunniga rådgivare.

Skräddarsydda lösningar

Tillsammans med våra väl utvalda kvalitetsleverantörer kan vi modifiera produkter som finns i vårt sortiment för att passa som handen i handsken i ditt projekt. Tillgängligt och kostnadseffektivt.

När säkerheten är prio

Våra kunder är verksamma i branscher som präglas av varierande direktiv och riktlinjer. Det ställer höga krav på den utrustning som används på arbetsplatsen. Vi säkerställer att produkterna lever upp till rådande branschkrav.

Smidigt samarbete

Vi lever som vi lär. Vi tror på kommunikation, i såväl det skriva ordet som det talade. Vi dokumenterar samarbetet och agerar projektledare i rådgivningsprocessen. Hos oss får du det stöd du behöver.

Om vår rådgivning

Vad behöver du hjälp med idag?

Hej! Nu har du kommit till vår sektion om rådgivning där vi får tala om det vi allra helst talar om: vinnande produktlösningar för ditt projekt.

Våra produkter talar för sig själva, men vi hjälper gärna till att placera de i rätt sammanhang. Ett gott samarbete börjar med en gemensam grundsyn. Boka in ett samtal med oss så börjar vi från början med de viktigaste frågorna; vad vill du uppnå och vad har du för förutsättningar?

KONTAKTA MIG

Dags att slå våra kloka huvuden ihop

Du kan utan tvekan ditt projekt allra bäst, och ingen kan våra produkter bättre än vi. Tillsammans kan vi hitta en ideal produktlösning för ditt projekt. Vi tar ett helhetsgrepp och utgår från ditt projekts förutsättningar. Nyttja vår spetskompetens och hitta rätt!

Vi inleder vårt samtal med att tala om era behov. Vilken utmaning står ni inför och vilka förutsättningar, som befintlig utrustning, har ni att jobba utifrån? För att kunna leverera värde till ert projekt är det viktigt att vi delar samsyn och rivstartar med en god dialog.

Våra projektrådgivare besitter en stor samlad kunskap och är rätt personer att involvera för att maximera ditt projekt. Vi identifierar lämpliga produkter och om det krävs gör vi nödvändiga modifieringar tillsammans med våra leverantörer.

Tillsammans lägger vi extra stor vikt vid att bedöma projektets resurser. På så sätt kan vi presentera en lösning som tar hänsyn till inte bara resultat, utan även moder jord och inte minst projektbudget.

Hos oss får ni tillgång till ett brett nätverk av tillverkare inom våra produktsegment. Bara en bråkdel av våra produkter finns upplagda på norrmark.se och ingen utmaning är för stor för oss. Vi drar i alla trådar för att hitta det bästa alternativet för ert projekt.

Våra projektrådgivare ser på ert behov utifrån sitt expertisområde. Det innebär nya infallsvinklar och gemensam kraftsamling av kunskap från inte bara oss på Norrmark, utan även våra kompetenta leverantörer. Det innebär en 360-vy för optimerat resultat.

När vi har levererat en lösning som känns rätt för ert projekt är det dags att skrida till verket. Efter levererad lösning följer vi upp för att säkerställa att era förväntningar och behov inte bara blivit uppfyllda, utan även överträffade.

Visste du att…

…vi enbart samarbetar med leverantörer som håller vad de lovar. Avgörande är prestanda, kvalitet och säkerhet. Vi erbjuder ett brett sortiment inom industriella produkter för att tillgodose de flesta arbetsplatsutmaningar. Det gäller vare sig du arbetar i en industriell miljö, inom lantbruk eller med service av vindkraftverk. Våra produkter platsar där du är.

Utforska vårt sortiment

Exempel på rådgivningsprojekt

Lyftlösning med högsta säkerhetskrav

Projekt som kräver ergonomiska lyftlösningar i industrimiljöer med högsta säkerhetskrav.

Personsäkerhet i krävande miljöer

Projekt i utsatta miljöer som kräver personligt skydd med höga krav på säkerhet.

Förutsättningar som ställer höga produktkrav

Projekt som kräver unik förädling av vårt sortiment för att passa annars svårlösta behov.

Berätta om din projektutmaning!