HANDLA MED HJÄRTAT

TAPIO – VÄRLDENS MEST SÅLDA SKOGSKEDJOR

För dig som värdesätter extremt slitstarka kedjor för ökad livslängd.

Från 7 479:- exkl. moms

HANDLA MED HJÄRTAT

TAPIO – VÄRLDENS MEST SÅLDA SKOGSKEDJOR

För dig som värdesätter extremt slitstarka kedjor för ökad livslängd.

Från 7 479:- exkl. moms

KVALITET FRÅN OFA

KEDJOR FÖR STORA OCH SMÅ SKOGSMASKINER

OFAs har ett brett sortiment kedjor till professionella skogsmaskiner. Kedjorna passar såväl till de minsta maskinerna som till de största. Från den enklaste till den mest besvärliga terrängen. OFA skogskedjor tillverkas av mikrolegerat borstål som sätthärdas för optimal hårdhet och livslängd.

VILKA MODELLER PASSAR MITT FORDON?

Använd vår praktiska Slirskyddsguide för att se vilka modeller och kedjor som passar dina dimensioner.

TILL SLIRSKYDDSGUIDEN
Snökedjor, OFA, Paragon 16 Rock, stenig terräng, 16 mm, 700/70-34

PARAGON

16 mm| 19 mm

Försedda med ett helt nytt mönster. Mindre töjning. Stabila broddade länkar. Lätt att justera och att korta. Tät sida som skyddar däcket. Ligger bra på däcket.

Finns i modellerna: Paragon Rock 16, Paragon Soft 16 samt Paragon Soft 19.

MATTI W

13 mm| 16 mm | 19 mm

Skogsmatti 13, 16 och 19 mm är förmodligen marknadens mest kända skogskedjor. Tillverkade av rak länk med dubbla stående broddar på varannan länk vilket ger ett otroligt grepp och slitstyrka. Välj mellan fyra olika mönster; tvårutig normal (2N) tvårutig tät (2T), trerutig tät (3T) och trerutig supertät (ST).

Snökedjor, OFA, Matti W 19 3ST, extra tätlänkad, 16 mm, 750/55-26.5
Snökedjor, OFA, Protec 16, stenrik skog, 16 mm, 780/50-28.5

PROTEC

13 mm| 16 mm

Protec har extremt bra däckskydd tack vare sina förstärkta sidor. Lämpar sig därför utmärkt i stenrik skog. Finns numera i 6 dimensioner. Levereras med spännkätting som standard.

CRAFTEC

13 mm| 16 mm

Craftec är en lättare allround-kedja med bra grepp och mycket god självrensning. Craftec är enkel och snabb att montera och demontera tack vare sina slitsade låslänkar.

TWIST

11 mm| 13 mm

Twist, också kallad Skogsmatti 11, är en smidig och lätt kedja för mindre till medelstora maskiner. Modellen består av entvårutig kedja av vriden 11 mm kätting med 13 mm brodd. Twist är också lämplig när det är trångt mellan maskin och hjul då den har liten bygghöjd. Bygger endast 47 mm.

TAPIO

Vriden 11 mm| 13 mm

Tapio är förmodligen marknadens mest sålda slirskydd för traktorer och anläggningsmaskiner. Tapio 11 HD ger ett mycket bra grepp tack vare sin vridna kätting och två stående broddar per länk. Den har också lång livslängd.

Så monterar du Tapio

Så monterar du Tapio

Att montera snökedjor behöver inte vara några konstigheter. Så länge man vet det smidigaste sättet att göra det på. Spana in vår enkla steg för steg-demonstration.

LÄR DIG MER

HITTA RÄTT KEDJOR TILL DITT FORDON

SLIRSKYDDSGUIDEN

Att hitta rätt kedjor till ditt fordon är ingen komplicerad historia. Använd vår smidiga och enkla slirskyddsguide för att se vilka modeller som passar just dina dimensioner. Utforska själv vilken modell som är bäst lämpad för ditt användningsområde eller fråga oss!

VILL DU HA HJÄLP?

Fråga oss gärna om råd när du vill hitta rätt i vårt sortiment. Vi erbjuder slirskydd till skogsmaskiner, traktorer, lastbilar, anläggningsmaskiner och inte minst truck och ATV.

FRÅGA OCH FÅ SVAR DIREKT