HANDLA MED HJÄRTAT

TAPIO – VÄRLDENS MEST SÅLDA TRAKTORKEDJOR

För dig som värdesätter extremt slitstarka kedjor för ökad livslängd.

Från 4 666:- exkl. moms

HANDLA MED HJÄRTAT

TAPIO – VÄRLDENS MEST SÅLDA TRAKTORKEDJOR

För dig som värdesätter extremt slitstarka kedjor för ökad livslängd.

Från 4 666:- exkl. moms

KVALITET FRÅN OFA

SLIRSKYDD FÖR TRAKTORER, ANLÄGGNINGSMASKINER OCH SNÖRÖJNING

OFA slirskydd till lantbrukstraktorer och anläggningsmaskiner är alla tillverkade av sätthärdat borstål. Borstålet IB20 har en rad unika egenskaper: hårdhet genom hela kättingen, inte bara på ytan. Det härdade stålet ger optimal slitstyrka. Det har goda böjnings- och svetsegenskaper. Det möjliggör att man kan konstruera och montera den bästa slirskyddskonstruktionen.

VILKA MODELLER PASSAR MITT FORDON?

Använd vår praktiska Slirskyddsguide för att se vilka modeller och kedjor som passar dina dimensioner.

till slirskyddsguiden

TAPIO

9 mm| Vriden 9 mm | Vriden 11 mm

Tapio är förmodligen marknadens mest sålda slirskydd för traktorer och anläggningsmaskiner. Tapio 11 och lillebror Tapio 9, ger ett mycket bra grepp tack vare sin vridna kätting och två stående broddar per länk. Önskar man ett slirskydd utan broddar är Tapio-FK 9 det bästa valet. Tapio FK har en fyrkantslänk som ger ett mycket bra grepp och vibrationsfri gång. Den har också lång livslängd tack vare att den är vändbar.

EASYON

5 mm| 6 mm

EasyOn är en lättvikskedja för traktorer och anläggningsmaskiner att använda vid vägtransporter och vid snöröjning av vägar. Kedjan är tack vare sin låga vikt extremt enkel att montera och demontera. EasyOn 5 för maskiner med mindre än 120 hk; EasyOn 6.5 för maskiner med mer än 120 hk.

EKO

Vriden 8 mm| Vriden 9 mm

EKO är en mycket prisvärd och anpassningsbar kedja avsedd för den flitige hobbyanvändaren. Tillverkad av vriden rund länk med dubbla stående broddar. Finns med 8 mm kätting (9 mm brodd) och med 9 mm kätting (11 mm brodd).

Så monterar du Tapio

Att montera snökedjor behöver inte vara några konstigheter. Så länge man vet det smidigaste sättet att göra det på. Spana in vår enkla steg för steg-demonstratation.

LÄR DIG MER

HITTA RÄTT KEDJOR TILL DITT FORDON

SLIRSKYDDSGUIDEN

Att hitta rätt kedjor till ditt fordon är ingen komplicerad historia. Använd vår smidiga och enkla slirskyddsguide för att se vilka modeller som passar just dina dimensioner. Utforska själv vilken modell som är bäst lämpad för ditt användningsområde eller fråga oss!

VILL DU HA HJÄLP?

Fråga oss gärna om råd när du vill hitta rätt i vårt sortiment. Vi erbjuder slirskydd till skogsmaskiner, traktorer, lastbilar, anläggningsmaskiner och inte minst truck och ATV.

FRÅGA OCH FÅ SVAR DIREKT